Rólunk

MotorbikerCamp

A legjobb motoros szállás szolgáltatások

Weboldalunkon széles választékban találhatsz motorosbarát szállásokat Európa különböző pontjain, legyen szó nyaralásról, hétvégi kiruccanásról vagy hosszabb utazásról. A szállásokat gondosan válogatjuk, hogy minden motoros igényét kielégítsük, legyen szó biztonságos parkolásról, motorokhoz való szervizelésről vagy barátságos személyzetről. Egyedülálló keresési szűrőink segítségével könnyedén megtalálhatod az ideális szállást az úti célnak megfelelően.

Megbízhatóság

Minden regisztrált szállásadó ellnőrzött, megbízható!

Kérdése van?

+36 30 988 2220

Kültéri egységek

Szeretnél a szabad ég alatt sütni/főzni? Szereted a természet közelségét? Nálunk megtalálhatod, melyik szállás nyújtja a legjobb szolgáltatásokat!

Étkezés

Egy motoros túrán fontos szempont a szállított csomag mérete. Ezért kiemelt kérdés, hogy egy szállás milyen étkezési lehetőséget tud biztosítani.

Média/Technológia

Az utazásod során sem szeretnéd nélkülözni a digitális szórakozást? Keresd meg mely szálláson található meg az általad preferált opció!

Biztonság

Regisztrált szállásadóink egyik legfontosabb szolgáltatása, a biztonság! Értékeid védelme elsődleges szempont,!

Forrás:Vuki

Válogass a szállás típusok közül

Városnézés

Hegyvidék

Vízpart

Kalandtúra

Motorosbarát szállások

Felejthetetlen utazás

A szálláshelyeink közelében sok fajta motorozási lehetőség található, így csak választanod kell, a hegyvidéki kanyarvadászat, a hűs tengerparti barangolás vagy városnézésekkel egybekötött motoros túrák között, nálunk mindenre találsz megoldást. A szállások kiváló helyszínei lehetnek egy hétvégi motoros kiruccanásnak, egy motoros túra egy-egy állomásának, vagy akár hosszabb nyaralásnak is. Ha bővebb információra van szükséged nálunk pár kattintással felveheted a kapcsolatot a szálláshelyeink közül azzal, amelyik legjobban megfelel az elvárásodnak. Ha szükséged van segítségedre a szervezésben, készséggel állunk rendelkezésére.
Európa
Magyarország
Miért a MotorbikerCamp?

Találjon rá a legkedvezőbb ajánlatra gyorsan, egyszerűen!

Első a megbízhatóság

Csak ellenőrzött, minősített szállások regisztrálhatnak oldalukon.

Legjobb ár

Partnereink a piacon lévő legjobb árakon dolgoznak.

Gyors, egyszerű

A jól felépített adatbázisunk lehetővé teszi,
hogy minél gyorsabban megtalálja amit keres.

Kényelem és kaland, a MotorbikerCamp a legjobb útitársad!

Forrás:Vuki